Naturkosmetik mässan

På fredagen och lördagen ordades det en naturkosmetik mässa i Helsingfors- Kattilahalli. Där samlades mänskor för att swatcha smink, pröva hudkrämer och lyssna på föredrag om kosmetik. Och jag var där- såklart- och var del av allt det härliga. Stämningen på mässan var härlig och där fanns väldigt bra mäss rabatter som jag utnyttjade  ;)


 Det var underbart soligt på lördagen, men iskallt ute. Men jag var peppad för att swatcha allt!

Jag såg att boho cosmetics var på plats så jag blev fast där. Min hand var full av ögonskugga när jag lämnade deras stånd. Och jag köpte också lite härliga grejs. 

Lite mera swatches hos lavera och benecos. Dock köpte jag inget av deras produkter. Men jag stor njöt!

Sen kom hungern, jag åt en UNDERBART god Finish Bowl. Den hade quinoa, rödkål, sallad, rödbeta, en under bar grön sås och ärt hummus. MUMS. Och så drack jag också en kaffe med havre mjölk. 

Efter ätandet hade jag energi igen och hittade mig åter igen hos Boho, jag gick igen genom deras produkter. 


När jag hade gått så mycket att fötterna värkte så kom jag hem med en brun pappers kass med massa kul....

Tadaaa!

Först hudvård. En ansiktsmask av Beauty Garden som har gurka i sig, försäljaren berättade att den passar perfekt för extremt torr hy så fort hon sagt det var jag såld! Ska bli intressant och se resultat....
En hy olja som har ringblomma och andra bra oljor som också kunde vara bra för torr exem hy. Den skrek min torra hy efter så den fick följa med hem.
Ögonkräm av YA som också skulle vara bra för känslig torr hy.
 
Sedan till smink. Trots att det fanns många fina andra sminkmärken på mässan så märkte jag att det endast hade hamnat Bohos smink i köpkassen.... hah! Men inte så konstigt är kär i deras underbara produkter. Jag köpte följande: Mascara, ögonskugga och min älskade terracotta highlighter <3 Men vill bara sist ännu snacka om denna!! Kan vi diskutera hur fina färgerna i paletten är. Och dessutom är förpackningen såååå fin och cool. Den är helt gjord av trä och när man sätter hop de små cirklarna blir hela paletten som en liten hockey puck. När jag lekte med färgerna så märkte jag att de glittriga färgerna- speciellt guldfärgen- är super krämiga och pigmenterade ! 

Ska bli så roligt att testa alla dessa produkter och om ni vill så kan jag återkomma med mera åsikter kring produkterna.


Comments

 1. Jag köpte den här nyss. Guldfärgen är nog min favorit. Dessutom har jag också den gula. Matt färgerna hålls bättre. Men boho är nog ❤️ för det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag håller med! Guldfärgen är definitivt krämigast. Men har nog varit nöjd annars med paletten. Boho är verkligen det ! :) <3

   Delete
 2. Det var som en godismässa! Härliga saker du köpt! Terracotta är ochså min favorit ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eller hur! Kände mig verkligen som ett barn när jag sprang runt haha! Terracotta är nog den finaste highlightern!

   Delete

Post a Comment