Inspiration för början av året 2018

Hoppas din jultid har varit skönt! Min har tja.... spenderats med flunssa, men jag har hållit mig till mina julplaner. Alltså proppa i mig choklad och titta på filmer. Med denna lediga härliga tid jag haft så har jag gått igenom min favorit mode app, Vogue Runway. Denna app är det bästa för dig som älskar mode och vill följa dina favorit modehus. Denna app uppdateras med de senaste bilderna från modevisningar och jag ÄLSKAR det. Jag sparade några bilder som inspirerade mig, och dessa mini moodboards kommer jag inspireras av nu före våren. 

Tracksuits med ränder. Detta har jag sett mycket av och jag älskar det. Detta är ingen ny grej, denna trend har synats sedan Rihannas Fenty första modeshow. Men jag tänker fortsätta mixa och matcha sportiga byxor med en snygg topp. Men det som syns denna vår är de super sportiga cyklist solglasögonen. Får se om jag vågar mej på det....

Jeans med jeans = 💖 Jag tänker gräva fram mina jeans som funnits längst bak i mitt klädskåp. Denna gång gärna liknande jeans tyg tillsammans. En scarf som halsband tillsammans med silver kedjor, en topp, jeans jacka och matchande jeans byxor. Y E S.

Vildvuxna lockar som ramar vackert in ansiktet, denna frisyr tänker jag ha! Jag såg så mycket av denna frisyr på modevisningarna. Nu har det definitivt ändrats från super lackat hår med gel i till en mer naturlig frisyr. Jag har själv haft sååå länge en skarp mitten bena och ofta håret i en låg knut. Men nu vill jag låta mina lockar vara fria! 

Här är bara en mix av looks som inspirerar mig. Min favorit är Loui Vuittons look med en t-shirt på en finblus ger en så cool vibe. 

En till härlig mix, mera detaljer tack! Rött och vitt, vida byxor (inget nytt där va), önske frisyren ledigt men ändå sofistikerat. Comments

  1. Hej
    Tack
    Kul med litet inspiration inför 2018 !

    ReplyDelete

Post a Comment