Bästa vegan vänliga matställen i Helsingfors | Blogmas

Emellanåt kan det vara knepigt att hitta bra ställen att äta vegan mat på! Tur som vad har det kommit en vegan boom och det finns flera vegan ställen än tidigare. Här är mina favorit ställen!
De har så goda pizzor med vegan ost i mänskliga priser! De har också super goda falafel med sötpotatis pommes! Och de har en vegan version av kebab, men det har jag inte ännu smakat på... Pizza express finns på Mariegatan 18 i Kronohagen. 

Raw-food som är fräscht men mättande. Där finns också goda efterrätter som choklad tårta och andra kakor. Du hittar Raw'n More i Tölö mer om stället här!

Den.bästa.hamburgaren. SÅ GOTT. Lite dyrt tyvärr men ändå så gott. Deras hamburgare serveras med himmelska friterad blomkål. Du hittar Cargo här.


Ett cafe i Kronohagen som har mat också. De har härliga vegan morgonmål och har tidigare haft vegan brunch! Bilden visar nacho plate som har så mycket gott! Kafét är mysigt och rekommenderar varmt att du besöker det. Du hittar Espresso edge här!

Det är bara välja o vraka eller smaka på allt i Silvoplee! De har en stor buffé vars meny ändras veckovis. Om man känner sig i en svacka i smak och recept så är detta stället att gå till! De har alltid smakkombinationer som är nya och goda! Silvoplee hittar du här!

Comments

Post a Comment